організація готельного обслуговування підручник мальська м

Організація готельного обслуговування - Мальська М.П. У підручнику систематизовано виклад організаційних, управлінських і технологічних засад вивчення готельної сфери як навчальної дисципліни теоретико-методологічного й ужиткового спрямування. Послідовно розкрито питання еволюції сфери гостинності, проаналізовано проблему типології та класифікації готельних підприємств, організації й управління, технології обслуговування, архітектурно-планувальні особливості готельних споруд. Для студентів вищих навчальних закладів, які готуються працювати у сфері туризму, викладачів, працівників готельної та .


Організація готельного обслуговування - Мальська М.П. Бібліотека українських підручників. Організація готельного обслуговування - Мальська М.П. Бібліотека українських підручників pidruchniki.ws. Нравится Показать список оценивших. Поделиться Показать список поделившихся.


У підручнику систематизовано виклад організаційних, управлінських та технологічних засад вивчення готельної сфери як навчальної дисципліни теоретико-методологічного та прикладного спрямування. Послідовно розкрито питання еволюції сфери гостинності, проаналізовано проблему типології та класифікації готельних підприємств, організації та управління, технології обслуговування.


• специфіки організації харчування; • умов проживання; • методів та якості обслуговування; • режиму надання санаторно-курортних послуг; • особливостей території розміщення. Таким чином, при визначенні термінологічної сутності різних ти-пів санаторно-курортних підприємств необхідно враховувати особли-вості їхнього територіального розміщення. 10. Мальська М. П. Організація готельного обслуговування : підручник / М. П. Мальська. — К. : Знання, 2011. — 366 с.


Управління сферою готельного господарства: Теорія та практика. Підручник. М. П. Мальська, В. Л. Кізима, І. З. Жук. Управління сферою готельного господарства: Теорія та практика. Підручник. Київ «Центр учбової літератури». 2017. Мальська М. П. Управління сферою готельного господарства: теорія та М 21 практика : підручник / М. П. Мальська, В. Л. Кізима, І. З. Жук. –К.: «Центр. учбової літератури», 2017. Організація побутового обслуговування в готельних під-приємствах . . 143 5.6. Організація прибиральних робіт в готельних підприємствах.


Мальська, М. П. Організація готельного обслуговування [Текст] : підручник / М. П. Мальська, І. Г. Пандяк, Ю. С. Занько ; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Львівський нац. ун-т ім. І.Франка. - К. : Знання, 2011. - 366 с. - ISBN 978-966-346-810-5 : 89.00 р. Содержание: Кл.слова: ОРГАНІЗАЦІЯ ГОТЕЛЬНОЇ СФЕРИ, МЕНЕДЖМЕНТ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ. ГРНТИ. 71.35.


Розділ 6 ОРГАНІЗАЦІЯ І ТЕХНОЛОГІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ У ГОТЕЛЯХ. 6.1. Технологічний цикл обслуговування клієнтів у готелях. 6.2. Організація та функції адміністративно-управлінської служби у готелях. 6.3. Організація і технологія обслуговування гостей службою бронювання. 6.4. Організація і технологія обслуговування гостей службою прийому і розміщення. Мальська М. П., Пандяк І.Г. Готельний бізнес: теорія та практика. Підручник. – К.: Центр учбової літератури, 2010. – 472 с. ISBN 978-966-364-965-8. У підручнику систематизовано виклад організаційних, управлінських та тех-нологічних засад вивчення готельної сфери як навчальної дисципліни теоретико-методологічного та прикладного спрямування.


Підручник. 2- вид. перероб. та доп. К.: Центр учбової літератури, 2012. 472 с. У підручнику систематизовано виклад організаційних, управлінських та технологічних засад вивчення готельної сфери як навчальної дисципліни теоретико-методологічного та прикладного спрямування. Послідовно розкрито.


Організація і технологія обслуговування гостей Обслуговування гостей службою прийому та розміщення Діяльність служби номерного фонду Служба обслуговування приміщень вестибюльної групи Функціонування фінансово-комерційної служби Інженерно-експлуатаційна служба в готелях Діяльність кадрової служби Запитання для самоконтролю ОБСЛУГОВУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВАМИ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ У ГОТЕЛЯХ Типи й особливості організації підприємств громадського харчування Класифікація закладів громадського харчування в Україні Організація й управління службою громадського харчування в готелях Надання.


Метою вивчення дисципліни «Організація готельного господарства» є формування системи знань та вмінь з організації діяльності підприємства готельного бізнесу, технологічного процесу обслуговування туристів у готелях, організації готельного сервісу. Головна мета вивчення курсу «Організація готельного господарства» полягає не лише в засвоєнні студентами теоретичних основ організації функціонування підприємства готельного бізнесу на ринку, а й сприйнятті ними готельної справи як невід'ємної частини сфери туризму України, яка набуває все більшого значення в економічному житті країни. 8. Організація готельного обслуговування: Підручник / М. П. Мальська


У підручнику "Організація готельного обслуговування: Підручник" - Мальська М.П. систематизовано виклад організаційних, управлінських і технологічних засад вивчення готельної сфери як навчальної дисципліни теоретико-методологічного й ужиткового спрямування. Послідовно розкрито питання еволюції сфери гостинності, проаналізовано проблему типології та класифікації готельних підприємств, організації й управління, технології обслуговування, архітектурно-планувальні особливості готельних споруд. Для студентів вищих навчальних закладів, які готуються працювати у сфері туризму, викладачів, пр.


Марта Мальська, Ігор Пандяк. У підручнику систематизовано виклад організаційних, управлінських та технологічних засад вивчення готельної сфери як навчальної дисципліни теоретико-методологічного та прикладного спрямування. Послідовно розкрито питання еволюції сфери гостинності, проаналізовано проблему типології та класифікації готельних підприємств, організації та управління, технології обслуговування, архітектурно-планувальні особливості споруд готельних підприємств.


Мальська, М. П. Організація готельного обслуговування: підручник / М. П. Мальська, І. Г. Пандяк, Ю. С. Занько. – Київ : Знання, 2011. – 366 с. УДК : 640.41(075.8) Анотація видання: Систематизовано виклад організаційних, управлінських і технологічних засад вивчення готельної сфери як навчальної дисципліни теоретико-методологічного й ужиткового спрямування. Підручник містить основні питання, передбачені стандартом в нормативній дисципліні «Організація готельного господарства» для студентів напрямів підготовки «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм». 33. Рутинський, М. Й. Зелений туризм / М. Й. Рутинський, Ю. В. Зінько.


Підручник устатковано тестами, екзаменаційними питаннями, додатками, списком літератури та електронним диском з найважливішими нормативно-правовими актами, що регулюють туристичну діяльність. 3. 65.433.1-231я73-1 М21. Мальська, М. П. Планування діяльності туристичних підприємств [Текст] : навч. посіб. / М. П. Мальська, О. Ю. Бордун. - К. : Знання, 2005. - 242 с. 65.432я73-1 М21. Мальська, М. П. Організація готельного обслуговування [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / М. П. Мальська, І. Г. Пандяк, Ю. С. Занько. - К. : Знання, 2011. - 366 с. Рубрики: Економіка готельної справи - Готельний менеджмент.


У навчальному посібнику систематизовано виклад організаційних, управлінських та технологічних засад вивчення готельної сфери як навчальної дисципліни теоретико-методологічного та прикладного спрямуван. Мальська М.П., Пандяк І.Г. Название. Готельний бізнес теорія та практика. Автор. Мальська М.П. Пандяк І.Г. Издательство. ЦУЛ.


1.Мальська, М. П. Організація готельного обслуговування : Підручник / М. П. 2.Мальська, І. Г. Пандяк, Ю. С. Занько. – К : Знання, 2011. – 366с. Організація готельного господарства : Навч. посібник / О. М. Головко, Н. С. Кампов, С. С. 3.Махлинець, Г. В. Симочко ; За ред. Головко О.М. – К. : Кондор, 2011. – 410 с. 4.Уніфіковані технології готельних послуг: Навчальний посібник / За ред. В.К. 5.Федорченка. – К.: Вища школа, 2001. – 237 с. Федорченко В.К,, Мініч І.М. 6.Готельне господарство: основні показники, оцінка якості послуг – К.: КІТЕП, 2006. Сокол Т.Г. 9.Организация і технология гостиничного обслуживания: Учебник для начального профессионального образования. -М: Академия, 2002. - 208 с. 10. Інтернет ресурси.


- 448 с. 2. Мальська, М. П. Організація готельного обслуговування : Підручник / М. П. Мальська, І. Г. Пандяк, Ю. С. Занько. – К : Знання, 2011. – 366с. 3. Організація готельного господарства : Навч. посібник / О. М. Головко, Н. С. Кампов, С. С. Махлинець, Г. В. Симочко ; За ред. Головко О.М. – К. : Кондор, 2011. – 410 с. 4. Сокол Т.Г. Організація обслуговування в готелях і туристичних комплексах. Підручник. – К.: Альтерпрес, 2009. – 447 с.


3. Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства: Підручник.:[для вищ.навч. закл.] / За ред. П’ятницької Н. О.– К.: Центр учбової літератури, 2017 – 584 с. Туроперейтинг. 14.Мальська М. П. Готельний бізнес: теорія та практика. Підручник. - 2-вид. перероб. та доп. - К.: Центр учбової літератури, 2012.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

сочинение на тему каковы нравственные уроки грибоедовской комедии

шрифт самонаборной печати

конспекти уроків англійської мови в 6 класі за карпюк 2021