дсту 4069-2002 напої безалкогольні загальні технічні умови
1 НАЦІОНАЛЬНИЙ СТАНДАРТ УКРАЇНИ НАПОЇ БЕЗАЛКОГОЛЬНІ Загальні технічні умови ДСТУ 4069:201_ (Остаточна редакція) Видання офіційне Київ ДП «УкрНДНЦ 201_. 2 ПЕРЕДМОВА 1 РОЗРОБЛЕНО: Технічний комітет стандартизації «Пиво та безалкогольні напої» (ТК 67), Приватне акціонерне товариство «Українська галузева компанія по виробництву пива, безалкогольних напоїв та мінеральних вод «УКРПИВО» РОЗРОБНИКИ: Г. Коренькова (науковий керівник), Р.Бєлошицька, Г. Давиденко, М. Лавріненко, О. Матвійчук, О. Прусакова, М. Роздобудько 2 ПРИЙНЯТО ТА НАДАНО ЧИННОСТІ: наказ ДП «УкрНДНЦ» від 3 НА ЗАМІНУ ДСТУ Право.
ДСТУ 4069:201_. Національний стандарт україни. НАПОЇ БЕЗАЛКОГОЛЬНІ Загальні технічні умови. НАПИТКИ БЕЗАЛКОГОЛЬНЫЕ Общие технические условия. NON-ALCOHOLIC BEVERAGES General technical specifications. Терміни та визначення ДСТУ 3778-98 Ящики пластмасові багатооборотні для пляшок. Загальні технічні умови ДСТУ 4621:2006 Кислота молочна харчова. Загальні технічні умови ДСТУ 4623:2006/ГОСТ 31361-2008 Цукор білий. Технічні умови ДСТУ 4817:2007 Діоксид вуглецю газоподібний і скраплений. Технічні умови. 14. ДСТУ 4069:201_.
ДСТУ 4069-2002 Напої безалкогольні. Загальні технічні умови. Напитки безалкогольные. Общие технические условия. Non-alcoholic drinks. General specifications. Скачать ДСТУ 4069-2002.
Стандарт ДСТУ 4069:2002 поширюється на безалкогольні напої - рідкі безалкогольні напої та готові концентрати безалкогольних напоїв у споживчій тарі для реалізації в торговельній мережі. Загальні технічні умови. Категория. Государственные стандарты. Стандарт ДСТУ 4069:2002 поширюється на безалкогольні напої - рідкі безалкогольні напої та готові концентрати безалкогольних напоїв у споживчій тарі для реалізації в торговельній мережі. У цьому стандарті використовуються такі терміни: Напій безалкогольний соковмісний - безалкогольний напій з вмістом соку від 1,0 % до 9,9 % включно.
Напої безалкогольні. Загальні технічні умови. Файлы. Стандарты. Стандарты Украины (ДБН, ДСТУ). ДСТУ. ДСТУ Харчова промисловість. ДСТУ. Цей стандарт поширюється на безалкогольні напої - рідкі безалкогольні напої та готові концентрати безалкогольних напоїв у споживчій тарі для реалізації в торговельній мережі. Найти файл. Похожие разделы.
Цей стандарт поширюється на безалкогольні напої - рідкі безалкогольні напої та готові концентрати безалкогольних напоїв у споживчій тарі для реалізації в торговельній мережі. ДСТУ 4069-2002 Напої безалкогольні. Загальні технічні умови. Нормативные документы. Файлы. Стандарты. Стандарты Украины. ДСТУ 4069-2002 Напої безалкогольні. Загальні технічні умови. Файл формата zip. размером 1,55 МБ.
Напої безалкогольні. Загальні технічні умови [br] НД чинний: від 2002 10 01 Зміни: 1 7 2003; 2 1 2010 Технічний комітет: Мова: Метод прийняття: Кількість сторінок: 24 Код НД згідно з ДК 004: 67.160.20. ДСТУ 4069-2002. Напої безалкогольні. Загальні технічні умови. [br]. НД чинний: від 2002-10-01. Зміни: 1-7-2003; 2-1-2010. Технічний комітет
Загальні технічні умови". Реквізити виробника продукції: ТОВ "Напої Плюс", Україна, 01033, м. Київ, Спортивна площа, 3, тел.: 502-99-00, код ЄДРПОУ: 36843876. Термін дії висновку: протягом терміну дії ДСТУ 4069-2002 "Напої безалкогольні. Загальні технічні умови". 35. Висновок № 05.03.02-03/26893, від 23.03.2011 р. Назва об'єкта експертизи: Напій слабоалкогольний сильногазований "Шейк коктейль "Мохіто" ("Шейк коктейль "Мохито", "Shake cocktails "Mojito") згідно з ДСТУ 4258:2003 "Напої слабоалкогольні. Загальні технічні умови". Реквізити виробника продукції: ТОВ "Напої Плюс", Україна, 01033, м. Київ, Спортивна площа, 3, тел.: 502-99-00, код ЄДРПОУ: 36843876.
Перша редакція ДСТУ 4069 Напої безалкогольні. Загальні технічні вимоги (Завантажити). Пояснювальна записка (Завантажити). Згідно з статтею 20 “Повідомлення про проекти національних стандартів, кодексів усталеної практики та зміни до них, запити щодо коментарів” Закону України про стандартизацію повідомляємо, що.
ДСТУ 4069-2002. Буратiно. Напій безалкогольний низькокалорійний сильногазований на ароматизаторах "Буратіно”. СКЛАД: Підготовлена вода із артезіанської свердловини, ідентичний натуральному ароматизатор "Лимонад”, барвник цукровий колер, регулятор кислотності лимонна кислота (E 330), підсолоджувачі (сахарин Е 954, аспартам Е 951 . Умови зберігання: зберігати в спеціальних вентильованих складських приміщеннях, захищених від попадання вологи та прямих сонячних променів, температура від 0 до 20 С. Гроно-Фрут.
2. Зміну N 2 до ДСТУ 4069:2002 "Напої безалкогольні. Загальні технічні умови", затверджену наказом Держспоживстандарту України від 27 квітня 2009 р. N 169 "Про затвердження національних стандартів, змін до національних стандартів та змін до міждержавних стандартів" (із змінами, внесеними наказом Держспоживстандарту України від 26.08.2009 N 308), викласти в новій редакції, що додається. Загальні технічні умови" на веб-порталі Держспоживстандарту України. 5. ДП "Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості" (Корчевна Л. О.) забезпечити опублікування цього наказу та Зміни N 2 до ДСТУ 4069:2002 "Напої безалкогольні.
Відповідно до державного стандарту України ДСТУ 4069-2002 «Напої безалкогольні. Загальні технічні умови» розрізняють 8 груп безалкогольних напоїв: соковмісні (з вмістом соку від 1 до 9,9%), сокові (з вмістом соку від 10 до 40 . Вищезгаданий стандарт забороняє використовувати в назві продукту назви натуральних фруктів, плодів і ягід, за умови вмісту у складі напоїв менше ніж 10% натурального соку або сиропу з них, хоча навіть чесно витримані 10% сиропу, чи 1-3% соку (у соковмісних напоях) навряд чи зроблять продукт корисним, якщо окрім них в ньому присутні ще безліч речовин синтетичного походження.
Загальні технічні умови». 3.2 Дослідження соків. Для досліджень вибрали пиво безалкогольне світле «Хайк безалкогольне» – виcoкoякicнe apoмaтнe пивo, вигoтoвлeнe з ячмiннoгo coлoду, духм’янoгo хмeлю нa ocнoвi apтeзiaнcькoї вoди«Хайк безалкогольне» мicтить мeншe 0,5 % aлкoгoлю (caмe тaкi вимoги євpoпейськoгo cтaндapту дo бeзaлкoгoльнoгo пивa), зaвдяки чoму буpштинoвий нaпiй cтaв дocтупний вoдiям тa тим cпoживaчaм, якi з pізних пpичини нe вживaють нaпoї з вмoiстoм aлкoгoлю. Пивo poзливaєтьcя в скляні пляшки місткістю 0,5 л. (додаток Д). 3. Води мінеральні природні фасовані. Загальні технічні умови : ДСТУ 878:2006. – [Чинний від 2007-01-01]. – К. : Держспоживстандарт України, 2007.
Найменування документа (укр.) ДСТУ 4069:2016 Напої безалкогольні. Загальні технічні умови. Зі зміною № 1. Дата початку дії. На заміну. ДСТУ 4069-2002. Затверджуючий документ. Наказ від 29.03.2016 № 88 Про прийняття національного стандарту України, змін до національних стандартів України та скасування нормативного документу України.
Відповідно до статті 1 Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових ви. Загальні технічні умови». Детальніше щодо алкогольних напоїв – див. аналітику за посиланням. Читати детальніше. Пов'язані питання/Теми.
Загальні технічні умови ДСТУ 3938–99 М’ясна промисловість. Продукти забою тварин. Терміни та визначення ДСТУ 4069–2002 Напої безалкогольні. Загальні технічні умови ДСТУ 4307:2004 Сіль йодована. Технічні умови ДСТУ 4399:2005 Масло вершкове. Технічні умови ДСТУ ISO 3166-1–2000 Коди назв країн світу ДСТУ 4283.1:2007 Консерви. Соки та сокові продукти. Частина 1. Терміни та визначення ДСТУ 4324:2004 Молочна промисловість.
Гірчиця харчова. Загальні технічні умови. ДСТУ 1055:2006 186 Kb. Крупи, що швидко розварюються. Загальні технічні умови 2002. ДСТУ 2205-93 364 Kb. Апарати опалювальні газові побутові з водяним контуром. Загальні технічні умови 1995. ДСТУ 2205-93 107 Kb. Апарати опалювальні газові побутові з водяним контуром. Загальні технічні умови. ДСТУ 2212:2003 136 Kb. Молочна промисловість. Напої безалкогольні. Виробництво. Терміни та визначення понять.
Технические условия (Соки плодові та ягідні концентровані. Технічні умови). ДСТУ 4069-2002 Напої безалкогольні. Загальні технічні умови. Ожегов С. И. Словарь русского языка: Ок. 57000 слов / Под. ред. докт. филол. наук, проф. Н. О. Шведовой — 15-е изд. стереотип — М.: Рус. яз, 1984 — 816 с. Англо-український словник: У 2-х т. (М. I. Балла. — К.:Освіта, 1996 р.). Код УКНД 01.040.67. Ключові слова: сік, сік з м’якоттю, сік відновлений, пюре, сік концентрований, фруктовий сік, овочевий сік, нектар, коктейль, морс.
ДСТУ 4069-2002. Напої безалкогольні. Загальні технічні умови. ДСТУ 4307-2004. Сіль йодована. Технічні умови. ДСТУ 4399:2005. Масло вершкове. Технічні умови. ДСТУ ISO 3166-1-2000. Коди назв країн світу. Продукти молочні. Продукт згущений з соєвим екстрактом та цукром. Технічні умови. ДСТУ 4702-2006. Продукти молочні. Продукт згущений з олією та цукром. Технічні умови. ДСТУ ISO 14020-2003. Екологічні марковання та декларації. Загальні принципи (ISO 14020-2000, IDT). ДСТУ ISO 14021-2002. Екологічні марковання та декларації. Екологічні самодекларації (Екологічне маркування типа II) (ISO 14021:1999, IDT).
Коментарі
Дописати коментар